klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Sunday, February 6, 2011

Contest 5-5-5 oleh DeQdEq

Jalan2 Blog BA, dan terklik contest ini.

bermula 12.00am 5 february 2011 dan tamat pd 55 hari kemudian iaitu pd 31 Mac 2011.
d Adili 5 orang Juri & akan timbul 5 orang pemenang.

Ada yang mhu join? Ini URL nya.
http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/02/contest-5-5-5-oleh-deqdeq.html

contest 555
okay, selesaikan Puzzle dlu. Beressssss!
dan jawab soalan ini dengan penuh kreatif!
1. Pendapat anda tentang slogan “ CREATE, PROTECT & PRESERVE?


da tuh linkkan kan la entry korang ke link contest tuh.
Okay saja2 nak promote sebelum Elle mjoinkan diri!

tak teruja nak join?
Meh kita kongsi fakta2 ini,
hadiah yg bakal dmenangi berNilai RM555 (dlm bentuk cek), iaitu

  1. TEMPAT PERTAMA : RM 200
  2. TEMPAT KEDUA : RM 140
  3. TEMPAT KETIGA : RM 105
  4. TEMPAT KEEMPAT: RM 55
  5. TEMPAT KELIMA: RM 55
aiii taktau le nak kata ape lagi klu tak teruja lagik! Hha!

4 comments:

DeQdEq said...

susah tak puzzle tu.....heheeh..puzzle tu suka2 je sbnrnya...

psl nk jawab soalan tu bebas...deqdeq bagi contoh, klu nk tulis pasal create...boleh tulis, kenapa perlu simpan duit...simpan 1 hari 1 ringgit ke...apa2 je berkenaan mcm mana nk membina harta dan wang...

cara penyampaian...ikt kreativiti...dialog ke, kartun ke...asal kreatif san menarik...pasti dpt markah lebih

[ibuLUNAZAHRA] said...

puzzle tuh senang jugak...nak grab tuh yg susah..ingat leh tarik je..last2 saye buat print screen..tp kena dua kali print sbb saye pakai netbook je, kena la edit sket cantum kan puzzle tuh, hha sangat2 bkobar..lgi satu org takleh tiru sbb ade gambar window saye sekalik..hheehehe

DeQdEq said...

ye ke....xpelah...ok je asalkan nmpak gambar cantuman puzzle tu...

so, good luck yer...bila dh siap nnt jgn lupa tingalkan link kat entri contest 5-5-5

[ibuLUNAZAHRA] said...

ok insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...