klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, August 31, 2005

sekadar mengimbas,

be write on,
August 31, 2005 at 3:42 am


boring giler aku,bln ni btul² buat aku ampir giler. tensen hilang adam xabes lg, lanie, aku p`sure ngn life n pskitaran aku lak.kwn yg asik dok moody je, bikin aku lg 'sakit'.. hish, truk tullah.. aku mmg benci giler ngan mmbr yg suka buat muka ni, kalo iyapon dtg bulan ke?dtg m'hari ke? dtg bintang ke? jgn ah tunjuk², kan ke tuh pyakit org pompan,xyah la heboh²,aku pon alaminya setiap bulan.. so, just sndri paham da le. asbestos..

lastweek, 'sis' aku mai kl, fulamak mmg besh tp biasalah aku ni adaq prob ngn diri aku sndri, aku benornya xrapat ngn siblings aku, yea lah aku 'anak makbapak' mnja sgt kt parents aku, smpai tlupa mak aku ade anak yg lain lg, so bila abah past away,aku jd kutu, then bila kmpl² ngn siblings, aku tsisih sket, but aku tau dpa syg kt aku.. cuma aku..ntahle? apapun aku syg depa gak!

erms, i luv maself!! aku xnak jd org lain, kdg² aku heran sgt,napa la susah sgt org lain trima aku seadanye?sedgkn aku leh trima org. trima kburukan n klemahan org.accept abes ngan diri org.sdgkn taste aku lg high. tp, agh, myb dpa tlalu bagga ngn diri dpa kot!aku ni IQ tiggi jugak,lawa pon bleh thn.,cuma aku jerk yg xnak samb study n xmoh xplotasikan diri aku.wasatiah tuh pnting babe!

aku putus cinta? huh!! biar benar?@! rasanya blom ada istilah lg aku putus cinta,bila ms aku bcinta ni? tu a kome, lgsung xnak amik taui pasal aku.sian aku ni,hu3x. 28hb7'05, aku putus cinta tau... pedih? ntahla xrasa mende pun.. (hati kene sorok babe!)
hish sebenornya aku xsuka dgn apa yg aku buat ni, mcm keje aku skrg ni, xlgsng imprv utk diri aku. otak aku naik beku da. xdgunakan spenuhnya. boring ah. huh!ni lg satu citer yg buat aku bengang sket. ada 2org client lama aku (kt kompeni lama aku) offer aku keje ngn depa, aku ni bab² nak g intrvw mmg pyh. lg 1 aku manada sijil³, aku study takat spm je,tp keje yg depa offer tuh, kacang like peanut jer. 4thn aku pegang jawatan tuh. small matter kata bapak aku. tu r, aku bgtau awal kat dpa, klau mharap sijil² aku mmg xde la..tp insyllah aku leh buat keje² tuh.lagipon dpa pernah tengok hasil keje aku.. artwork yang aku siapkan untuk depa masih depa guna lagik kan.!! tp yg sedihnya no story da pasal keje tuh. dpa takut kot. huh, kalo bkn sbb eko merundum n tempias nye kene kat tmpt keje lama aku, aku still duk opis b`aircond kot.

ops.. ni imbas citer lama, 2ari sblom adam ilang, (25.06.05- bfday mak bapak aku... note:25.06.52,mak aku-25.06.42,abah aku].. aku ada karang untuk adam,ntahla , aku asik dhantui khilangan adam je. rupanya aku balkal mhadapinya..

[Puisi Buat Adam]..
Aeland,Adam...
Bonda,Baby...
Mak Anak...
Dulu dunia ini milik kita
Cemburu mata orang
Tiada kita endahkan
Nista pandangan orang
Tiada kita hiraukan
Yang kita tahu
Kita Bahagie bersama...
Ku besarkankan mu
Dengan seribu satu kepayahan
Comel wajahmu, Ku indahlkan senyuman
Ku penuhi impianmu
Ku turuti kemahuan
Adam anakku...
Kasing Sayang ini hanya milikmu
Tiada redha ku kehilanganmu
Adam Sayang...
Aku menangis tatkala dirimu disakiti
Tangisan mu melukakan hatiku
Adam..
Andai perpisahan ditakdirkan
Tiada redha dihati
Walau tertutup mata ini...
[25.06.05.. with luv,devil's gila]

i learned that there's no other & better way to lead,than to be an example to and share your life with the people we lead.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...