klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, February 1, 2006

bru pas cuti...

be write on,
February 1, 2006 at 11:55 pm


ari ni ari ptama aku kje pas 5hari aku bcuti.. fih! awal pg de btimbun kje nak dsttel kan.. penin pala aku japs.. mcm bru start keje plak rasanye.. boss aku pon penin nengok aku, nk marah pon iya nak gelak pon ade jgak...

aku plak bdoa² bmcm jnis doa de.. arap² xbuat salah besar.. nak tulis nama customer pon bagai xreti de.. penangan cuti btol le.. cuti ni aku x gi lhdatu, bkn ape aku de janji ngan mak aku.. aku xkan g sane slagi aku ngan jf xde ikatan lg..

trlanjur jf de kata aku ni mcm budak umo 16thn, aku nak realisasikan nye.. upss.. of cos aku xleh patah balik, or putar ms ni.. yeap, kita bkn hidup kt zaman nobita-doraemon.. masuk je kt lam laci.. kita leh g ms yg kiter nak.. lawan takdir namanyer tuh.. maksud aku, aku nk ke ms yg aku xsempat alami dlu..

1st yg aku nk buat.. aku study balik.. korg pun thu aku study x abes.. masuk jerk lower six, bmcm² dugaan aku kne.. pamily bpk aku suh brenti sekolah masuk kolej.. aku xsuke buat mende² yg dpakse nie.. xtenang hidup aku.. so spanjang dr thn 1998-2005, aku asik buat yg aku xsuka.. aku khilangan ms remaja aku.. so aku plan insyallh april nnti aku nak masuk blik lower six.. pas 2thn aku nk amik ijazah, erms aku rs better aku amik course 'pladangan' sekurg²nya, aku bleh keje mcm abah aku.. itu kan impian aku... study lam 2-3thn.. aku masuk keje kat estate.. erms aku plan nak mohon trainee asst. manager.. rsnye dgn ijazah aku bleh kot.. erms.. pas 2thn keje.. bleh la buat harta.. beli umah, beli keta.. n buat simpanan sket.. erk.. bila plak aku nak kawen ni? alahai, jf kate dia sanggup tuggu so.. slagi dia xbuka molot nk lamar aku.. aku truskn la life aku... hehehe

ape³pon aku xkan belakangkan jf.. ni plan jerk.. akan btukar jgak kalo jf xsetuju.. apepon klo leh aku nak pulangkan balik masa remaja yg aku hilang tuh .. 6thn, bukan satu jangka masa yg singkat... aku khilangan sgala dlm tempoh tuh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...