klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Saturday, January 27, 2007

26.01???

be write on,
January 27, 2007 at 6:19 pm


hri ni awal pg lg aku de mimpi yg bkn²..myb sb aku gmntr sgt nk g intrvw..aku plig fobia bl kne g intrvw,time² mcm ni la aku tetbe asik nk kuar msuk kt toilet jak.. payah btol la.. aku smpi kt tmpt intrvw td kul 7.52am.. lam surat pggln tuh,ms intrvw 8.00am,aku imigine msti de ramai de org yg dtg..lbh² haru aku ni xbw sijil² ori' aku...jd byk jg surah² pendek yg aku bca spnjg pjlnan td.. huh!!kussemangat,aku org t'awal smpai..jd lps dftarkn dri,aku smpat rehat lam 5min sblm msuk kt bilik tmudga... sibaik aku org 1st,jd bilik tuh xde la sejuk sgt,sb bru je aorcond d on kn.. xde la aku mgigil sgt...alhmdllh,aku dpt jwb soklan² nya.. tanx sgt² kt idang,bedy yg bg aku tips² tuh.. xlupe jg kt ieyya sb bg aku smgt..ups,tanx jg kt liana.. wlupun bpe² hri lps liana sakitkn aT aku,tp dia org ptama wish kt aku.. 'epi bfday,n doakan aku cpt sampai jodoh'... mmg ptt pun die doakan mcm tuh,sb dia le slh 1 sb aku xjd kwin hri tuh.. hahaha5x.. lam byk² yg aku study,aku leh lupa practice beborak ngan b'ingris pl.. adossssss!!! tp sibaik lam gabra² tuh aku leh jg bcrita smbil tutup gmntar aku.. tanx jg la kt penemuduga tuh sb byk tsenyum jd aku xde mcm 'ayam berak kapur'...haha5x,tuh peribhsa yg idang bg aku pg td..

isk mn bedy ni? nk kata die lupa hri ni hri ape.. rs nya mgu lps lg die de ingatkn aku.. npe senyap jak... xkn msh mrh kt aku kot... ye lah aku xsngja lukakan aT bedy,aku ingat aku de smpai 'dstinsi' aku...upernya pjlnan idup aku msh pnjang lg.. klu iya pun,jgn la mrah smpai mcm ni... aku btol² rindu ni...

aku msh ngu² jg msg² wis kt aku epi bfday,wlu aku xjgka kan hdiah,tp aku ttp nk jg dgr ucapan tuh... jf??thn lps dia la org ptama wis kt aku..mlh tepat kul 12am die lamar aku jd gf die.. xkn sb hbgn ktarang x bhasil,dia pon de lupa ngan bfday aku?? mmg x ptt la tuh...

well... hri rabu dpn aku ade lg intrvw.. doa² la tuk aku ya... aku msh gmntr lg ni... mgntuk pun ade jg.. mklum jak la,smlm aku ssh nk tdo... bila tutup mata jak,msti mimpi g intrvw.. seram aku...

ups.. aku de 2kar CMT aku.. aku amik lgu 'goyang inul'.. c idang yg bg cdgn kt aku... haha5x, besssssss!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...