klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Monday, April 25, 2011

uiks bsawang da blog elle?

salam semua.

alahaiii lama nya tak mnulis d sini kan, semua gara2 ketidaklaratan..
aiiii menjak berbadan da ni (opsssss, yaaaa gue uda ngandung lagi, cepat gitu alhamdulillah), sangat2 lah tidaklarat mngangkat kepala..duhhhh

sibaik la en.ajip sangat memahami wlu kekadang naik juga suara dia..geram kot elle & cikLuna dok tbaring tak bermaya aje.hu3

dan hampir seminggu juga elle & cikLuna thantar ke rumah opah cikLuna, alhamdulillah terjaga juga makan minum cikLuna, & sangat bselera la.

dan untuk contest yang elle anjurkan tuh, elle lanjutkan tarikh tutupnye, sbbnye masih belum terperiksa semua yang sudi mngejoinkan diri. & sedey jugak bila ade yang tak bole ke link tersebut, kenapa ek?? takpe2 yang takleh post comment ke sana, bole tepek link kat shoutBox elle kat sebelah kanan ni, nt elle copyPaste k..atau bole aje letak kat ruang komen entry ini (shj!)

sampai sini dlu, ada masa kita chit-chat lagi ye.
pada mereka2 yang berminat mnambah duit poket, sambil mnulis blog. klik link tutorial (heartbeat) yang elle serta kan kat atas ye. yang da klik2 Hb elle, sorak2kan la, nt elle balas balik ye..opsss jangan lupa jugak klik en.nuffnang ye ;).

3 comments:

fieda said...

salam...saya follow sini...jom la join ga pertama saya....

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/my-12th-anniversary-giveaway-by-fieda.html

Huszaini said...

As salam, tuan tanah, Jemput join segmen pertama AMRAFAHAN

http://amrafahan.blogspot.com/2011/04/segmen-pertama-amrafahan.html

imaza93 said...

keputusan ga imaza93 ,

http://imaza93luvgreen.blogspot.com/2011/05/keputusan-1st-ga-imaza93.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...