klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Friday, March 18, 2011

ibuLUNA menang! Hurray!

Alhamdulillah,
setelah mengOffline kan diri hampir seminggu lamanya,
hari ni d gembira kan dengan kabar kemenangan.

terima kasih buat kakak ipar 1, sbb informkan.

mula2 frust juga, sbb tarikh pengumuman tuh, 14hb (my anniversary tau), tp dpt tau da 18hb..biasanye pemenang cuma d bg masa 24-48hrs je tuk respond, ni da masuk 4hari.
lam pd tuh, try gak email, & alhamdulillah cepat & pantas d reply..Yessss, belum terlambat okay tuk respond..yesss rezeki..memang rezeki..betul2 seperti hadiah anniversary tuk Elle & en.Jay!

oh bole lah mlaram album baru nanti..naaaa mood nak cuci gambar menjadi2 ni!!Hha, so eksaited okay!

ops! kerna banyak bercuti ni, tertangguh jugak tugas jadi Juri tuk My Sleeping Angel Contest. sori ye peserta2, terlambat okay. insyallah Elle akan mkopi gambar2 tu ye. anyway, good luck tuk semua!

4 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah menang.ttg contest luckydraw menatang cute mummytuh nama dah ada di num 91 part 3 kay...so dun worry=)
mummy dah comment dalam blog contest2

bobhandburry said...

Salam kunjungan, nice blog ;)

Zu
http://www.zuwairiaiman.com

[ibuLUNAZAHRA] said...

hezrina: thanks..tu lah kan mata ni, silap2 ..hhehhee

mynameismy said...

hye kak!!! menang ke??
meh try GA ni plak!
kite tagged akak! hehe

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/ga-senyuman-si-cilik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...