klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Thursday, February 17, 2011

blogger tegar! pembeli online pon tegar jugak!Hha

okay sorry if entry sebelum ni agak sensitip yea, tak terniat tau.
sebenarnye Elle adalah pembeli online tegar!

Jujur, 85% baju2 cikLuna adalah d beli dr jualan online, dan 35% baju2 Elle juga dbeli secara online. naa tegar kan!
malah, Elle bkenalan ngan kawan2 blogger pon dr jualan online jugak.
kedai Maslavender, kedai Nisak, kedai Mairababy, kedai Imanchicha, kedai kHas, kedai Kissesbundle, kedai Daniasbundle & Daniasgarden adalah antara kedai online faberet Elle (yang tak tersenarai sory ek).

betul kdg2 harga yang d jua; agak mahal dr yang d jual d Pasar Malam, walaupon kualiti nya sama..tp ada juga yang lebih murah tau..Malah bila da selalu beli d kedai yang sama, tentu dapat special price lagi.

cikLuna selalu dapat free gift dr auntie Mega, Auntie Has, Auntie Lynn & Auntie Sya..sbb, cikLuna mesti ade beli baju kat kedai2 itu tiap2 bulan..kadang2 sampai mcebik ayah bl en.posmen hantar parcel.Hha

apa2pon, semua tuh tletak kat tangan masing2 kan. duit masing2 cari, masing2 lah nak belanjakan kat mana ye tak. ada yang suka kurangkan masa, duit minyak, takmo jem so beli la online..ada yang suka nak try, nak belek, tak suka bayar postage..maka suka beli secara live. tak kira beli kat Pasar Malam ke, Pasar Ahad, ke, mahupon Shopping Mall.


antara hasil belian dr kedai auntie Mega kat Sarawak.

top beli kat kedai auntie has, manakala bottom lak beli kat kedai auntie Mega.
yang ni spesel case, beli 2pairs.
kat kedai Auntie Adibah.


last sekali, beli baju Ibu kat kedai Auntie Lynn, baju cikLuna pl beli kat kedai Auntie Has.

NotaLututkeTumitIbu: sumpah.serius tak pena masuk Pavalion tau (hamek ejaan mu mcm salah je!)

2 comments:

misz sheyla said...

olllooo...comelnye pakai spek...errrr yang dak kecik 2 taw...huhuhuhu...
+ 1hb utk kamu :)

visit

[ibuLUNAZAHRA] said...

heheeee ye dak tecik tuh mmg comel giler,tuh mak dia suka tumpang interframe..Hhee
thanks tau, sy lompat ke blog awk pl ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...