klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Friday, January 21, 2011

khamis malam jumaat? semalam lah tu kan!

semalam cuti Thaipussam kan?
kebetulan jatuh pd 1st Off ayah.
mula2 takde plan mhu g mana2.
sibuk2 ibu nak masak makan tghri (time tu jam dinding tunjuk kul 4ptg,uik)
ayah buat plan nak jalan2 g rumah Kyle,
nak bawak cikLuna jalan2, kot2 pas jalan2 bole kebah demam.
.
makan nasi hampir 3/4 periuk, tangan ligat sms mak c Kyle,
"kyle g mana2 tak?kmi nak dtg uma".
ringkas je msg,tp padat kan.
tak lama trus dpt reply,
tangan ligat amik hp nak baca, pada2 tu ayah leh cakap, "mesti dia kata OK",wah penuh konpiden nampak.
betul, "tak g mana datang la".
tangan penuh nasi,malas nak jawab,suh ayah jawab.sbb ayah makan nasi pakai sudu pl hri ni.tak pernah2 laa aii.
baru nak taip, hp mdering. mak Kyle call, "borak2 jap..kasi kompom mhu datang".
.
relax perut jap, terus mandi..siapkan cikLuna.
terus gerak. sesat pusing2 kat Pandan Indah.
oh salah, Kyle duk Pandan Jaya rupanya..Hha.
.
sampai..berbasa-basi jap..terus makan..gila sedap..
nak tambah, perut kenyang petang tadi tak sudah2 lagi.
aduh! buruk perangai la pl.
.
main ngan Kyle,
oh dia pemain alat muzik rupanye.
ops, gambar nt upload lain entry k.
sangat teruja nak mnulis dlu.
.
mak Kyle ajak jalan2.
bukit bintang. Pavilion.
uh kami mana pernah jalan sampai sana, so pelagi mmg teruja la.
jalan2, seronok tak ingat..amik gambar sana sini..
sangat teruja..
dahaga? lepak kat kat Coffee Bean, pak Kyle belanja, "terima kasih".
.
hantar Kyle yang sangat penat itu balik uma,
dan kami terus balik.
penat & mengantuk, tp cikLuna takmo tidur.
bjaga la menjaga cikLuna.
ayah tlena.
.
eh tajuk lain cerita lain la pl?
jauh mnyimpang eh?
sebenarnye nak cerita pasal ini,
tonton k.
video
da cikLuna taknak tdo.
ibu bawa main rakam2 video.
bukan main suka!



jom sudi2 klik cni. yg belum daftar heartbeat.my
jom daftar.
klik banner kat bawah, & ikut panduan ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...