klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, October 27, 2010

hurray! kini bole bblogging dtemani cikPinky.

uh uda lama tak berblog..trasa sunyi & sepi je hidup.
nak online pon, curik2 pakai henpon aje..
tu pon ble msuk fesbuk tanpa tgok gambar, bole la dpt free access.

hri tu sblum lappy itam tu sakit tenat, Elle sempat mngorder kat bbrp kedai,
(kedai cikPuan Apple..kedai kak Azie..etc)
tp sb tak dpt nk online, tak dpt pl nak mbayar utang-piutang order tu, harap maap banyak2 ye..
if yang da d order tu, da tjual ngn customer lain, Alhamdulillah..if msi available insyAllah nt Elle bayar ye.. infirmkan aje kat ChatBox Elle yea..

oleh sbb kbanjiran post jualan & crita2 cikLuna, so Elle da bhgikan blog2 ini..
utk mlayari kedai baju Elle 'Almari cikLuna' @ http://gerimisdhati.blogspot.com & utk pkembangan cikLuna & keluarganye bole la layari @ http://lunazahra.blogspot.com

oh skrg Elle bblogging dtemani oleh cikPinky yang sangat chomel & CUTE..
heeehe ramai yg ttanya2 kan smnjak status Elle kuar kat fesbuk 2minggu lepas kan..
cikPinky yg chomel & CUTE itu ialah notebook kecik SONY VAIO hadiah dr en.ayah bsempena ulangtahun Elle mjadi ibu, ini 1st year okay!..sungguh teruja & sangat seronok okay! haaha..

erms, nt kita sambung cerita lagi..Elle nak kuar bjalan jap, en.ayah nak carik hadiah utk cikLuna pl..da hampir stahun umur anakdara comel kami seorang tu..erms, Elle plan nak hadiah krusi makan buat cikLuna,bole la cikLuna temankan ibu&ayah nye santap..oh pekata try cari kat IKEA,hri tu dapat buku, ade la jugak bukak2 helaian tu,jeling mnjeling..murah jugak krusi tu..
oh oh oh harus stop dlu, en.ayah da terjerit2 da....
tunggguuuuuu nt sambung lagi k..

till my jari ketuk keyboard again!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...