klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Monday, May 9, 2011

Chef Luna.

Minggu lepas, jalan2 g IKEA..hamboi-hamboi maklumlah en.ayah baru gaji kan,
so ajak lah beliau cuci mata ke sana.

Kitarang sangat la berkenan ngan Kitchen Playset itu,
tapi mak aihhh harganya RM388 okay.
set sudip pulak RM19.90 sedangkan klu beli size besar baru RM9.90.
set kuali & periuk RM49.90 hokay..

So, en.ayah membatalkan hasrat itu buat sementara,
tp cikLuna tak mahu mngalah.
Ini pertama kali cikLuna mintak barang,
ni kess Elle la, sj bagi cikLuna main..
mengamuk sakan lah sampai ke rumah, uda la sememangnye tak brpa sehat.

dlm pd tuh survey2 la blogshop kekawan, cuci2 mata
alahaiiiii ada yang jual Mini Kitchen Playset ngan harga RM39 (termasuk postage).
sangat teruja, terus booking kat kedai IntanSue..

Dan pagi Jumaat lepas, encik Posmen mngetuk pintu,
dan menghantar ini,


kiut kan? sila la jeles okay.
dan petang itu juga, kami g memborong cooking set, dinner set, tea set utk cikLuna.


Hah itu dia Chef Luna kita, tak sempat berbaju da start masak.
jangan keringat ketiak masuk lam masakan ye. Hee3.

tak kira malam ke, siang ke, sibuk le masak.
dan kita terpaksa ler jadik Juri masakan dia.
hee3, penatttt woooo asik kena suap aje.
Chef Luna :)

2 comments:

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

[ibuLUNAZAHRA] said...

da hantar da :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...