klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Friday, February 11, 2011

siar petang.

1 disember lepas, keluarga kecik kami masih bercuti kat Melaka (kg. ayah).
plan nak bercuti 4 hari aje, menghabiskan 4hari offday ayah.
tp, last minute tambah 1 hari, sbb ayah dapat MC, gigi ayah buat treatment lagi.
kali ni matikan akar. huh melayang lagi duit bonus ayah!

so petang itu, sebelum balik SK, ayah bawak kami g bsiar2,
seronok sungguh cikLuna.
sepanjang kat taman, cikLuna asik berlari aje,
lari dr kamera ibu.Hha.
sungguh sombong artis itu.

dan, setiap kanak-kanak yang lalu, cikLuna tegur & ajak bmain.
tapi takde sorang kanak-kanak pon nak main ngan cikLuna, kesian.
ibu2 pon tarik tangan anak2 dorg dr main ngan cikLuna, kejam!
okay. da tiba waktu balik da!

2 comments:

Hidayati said...

kui3... comel sungguh cik LUna tu.

P.s: Mamy tag bonda.

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

sicKo^ said...

ish.. tak baiknyer ibu2 lain tu.. patutnya bagi lar main skali.. baru seronok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...