klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, February 9, 2011

Cermin Skodeng Di Bilik Persalinan! Tips Mudah Untuk Anda Mengenalpasti Cermin Dua Arah!

Nota: ini adalah entry 99% CopyPaste!

Apabila anda menggunakan bilik untuk menukar pakaian, ataupun mandi, pernah tak anda terfikir untuk melakukan ujian ringkas ke atas cermin di dalam bilik tersebut takut² diskodeng dari bilik sebelah. Jadi bagi memastikan yang cermin tersebut adalah cermin nyata dan bukannya cermin dua arah! (macam cermin ruang soal siasat kat balai polis), ini ujian mudah yang patut anda lakukan!

Anda takut diskodeng oleh golongan sex maniac!
Sila lakukan ujian ini setiap kali mengunakan bilik tak kira dihotel, bilik mandi, tandas dan sebagainya.

Cara-caranya adalah;
Sentuh hujung jari anda di atas permukaan cermin tersebut. Kemudian lihat hujung jari anda dari sudut kiri dan kanan. Sekiranya mempunyai ruang diantara jari, maka itu adalah cermin nyata (cermin sebenar). Jadi anda tidak perlu risau untuk menggunakan bilik tersebut.


skodeng Awek bogel
Akan tetapi sekiranya anda mendapati tiada langsung ruang diantara jari anda, maka itu adalah cermin dua arah dan dinasihatkan supaya meninggalkan bilik tersebut. Nanti tak pasal² video ataupun gambar anda dalam keadaan bogel dijadikan bahan peras ugut ataupun disebar diInternet!

cermin skodeng Awek bogel

Anastasyea : Saya kalau test pakaian kat 'changing room' shopping complex, selalu belek² cermin kat dalam tu dulu takut² ada orang intai ataupun pasang video dari bilik sebelah!

Sumber Rujukan: Cermin Skodeng Di Bilik Persalinan! Tips Mudah Untuk Anda Mengenalpasti Cermin Dua Arah! | ANaSTaSyeA : Kisah Disebalik Kanta Coklat

1 comment:

Ummi Alisya said...

huh... bikin seriau aje nak masuk fitting room! jahat lah kalau ade orang buat onar begitu kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...