klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, February 9, 2011

"Aku dan Tudung Express"

tgerak hati tuk join Contest "Aku dan Tudung Express" anjuran The True Way!


contest ni akan berlangsung shingga 28 february 2011.
yang bminat nak join jom skodeng syarat-syarat dlu ye.

dan dengan itu mempertaruhkan gambar ni,


mahu tag rakan2 blogger yang btudung,
1.Mamakembar3
2.ibuDalila
3.ibuEka


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Dania's Mom said...

Elle..seronok tgk Elle join Give Away..lynn pun dah cam teruja nak join ni..blog Elle ler jd rujukan 4 d time being..thanks ibuLuna~

[ibuLUNAZAHRA] said...

Lynn, ni kess Elle kemaruk nak hadiah la ni..Hhe..
insyAllah mana yang Elle taktau, Lynn juga tempat rujukan..da setahun lebih Lynn kita kenal kat alamaya ni..tak sedar kan..jumpa nye aje belom..thanks juga IbuEkaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...