klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Saturday, February 5, 2011

25 RANDOM THINGS ABOUT ME

thanks Mamy sbb tag Bonda yea. Love U!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c7/MA_Route_25.svg/600px-MA_Route_25.svg.png perkara tentang diri Elle, wallawehhh korang betul2 nak tau ke? Hhe, jangan gelak tau!
  1. Nama penuh Noor Fatmawati binti Norizi @ Nurulizi.
  2. di lahirkan d atas kereta LAND Cruisser & berhadapan ngan AIRport Lahad Datu (ni kess tak sempat sampai Hospital lee.) Dan kerna itu juga, dapat nama timangan AIRLAND (uda dglamourkan jadik AeLand).
  3. punya rambut yang original perang. sangat tak bangga kecik2 dlu.
  4. berbangsa Melayu + bugis dr sebelah ayah (dengar cerita dr saudara abah, abah berdarah Daeng Marewa), manakala dr sebelah Ibu pl bugis Enrekan.tp sumpah taktau bbahasa bugis ngan fasih, balik kg bole kena jual.
  5. punya 2 org kakak (sorg sudah meninggal dunia, sebelum Elle dlahirkan), 2 org abang & seorang adik perempuan.
  6. punya anak saudara seramai, 16 orang!
  7. bertunang pd 15 February 2009, dengan teman sekolah iaitu Ajip Munzir (unik kan nama dia?)
  8. berkahwin pl pada 14 March tahun yang sama. (143=iloveyou?)
  9. kalau nak tau, Elle adalah yang terakhir sekali kawen lam adikbradik Elle. sangat tak laku kan?Hhe.
  10. mendapat cahayahati yang pertama pd 2 November, juga pada tahun yang sama. Dan puteri itu dnamakan Luna Fatmazahra Munzir.
  11. pernah bersekolah d Taman Bimbingan Kuhara, Tawau..SK Sabah Cocoa, Lahad datu..SK Tungku, Lahad Datu..SK Amalania, Lahad Datu..SMK Agaseh, Lahad Datu..SMK Labuan, Labuan..SMK (lupa pl nama sekolah kt teluk intan, form 6)..last sekali kt Institut Perdagangan Sri Ayu Perak. agak2 bole lawan sekolah my SIL tak?
  12. kerana giant berYM & mIRC, taukeh CC tuh amik keje sbg Apperantice Technician kt Inet Communications.
  13. sebelum keje kt CC tuh, Elle pernah turut drompak tika sdg syok chat kt CC sebelah, kena rompak,..siap ble inform kt kawan chat lg.tp dorg tak caya!
  14. dlu percaya ttg penyataan 'cinta pertama sukar dlupa', hingga tercipta nya mini kedai Elle, 'First Love Art & Design Studio'.
  15. sangat takut ngan kucing. tp sangat mahu mbela nya. tp MIL tak bagi, sob-sob-sob!
  16. sangat tidak mwarisi kpandai mmasak mak sendiri.Malas mungkin.so dperturunkan aje pd kakak ipar 1 & kakak ipar 2.
  17. sangat takut mjahit menggunakan mesin, jahit tangan pl sangat rajin. pernah menjahit sarung kusyen (yg jenis besar tuh, org suka letak kat lantai je) guna jahitan tangan, sampai sakit2 pinggang & tulang belakang. but sangat hepi, sbb kusyen itu dguna baik oleh anak2 sedare. tul tak mamy?
  18. pernah sangat mminati Mashimaro, pengumpul koleksi patung yang tegar. tp sejak kawen, hanya punya satu patung aje, 'cikLuna'.
  19. sangat suka baca novel komik dlu. bermula dr majalah GEMPAK, terus ke novel komik2 keluaran nya..ah tp itu dlu..sejak kawen, buku jadi santapan cikLuna ajo!
  20. dlu sangat cengeng.
  21. sekarang sangat sensitive.
  22. mudah naik darah, & sedikit baran.
  23. seorang yang shopaholic. tp hanya d dunia online shj. Malas nak jalan2 keliling kedai, sakit kaki okay!
  24. pernah punya anak angkat yang dberi nama Cairel Adam Aqashie Abdullah.tp sayang dculik semula olah emak kandungnya. itulah buat jasa biar berpada, nt dpijak2 pl kepala. itu satu pengajaran!
  25. pernah keguguran. kalu tak 17April depan, cikLuna punya seorang adik bermain. sangat sedih hingga ke hari ini!
okay rasa cam tak puas lak mnulis.

nak tag: All of you, yang mlintas lalu.

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

Alih bahasa : " Apabila anda telah dilabel (tag), anda dikehendaki untuk menulis satu nota mengenai 25 benda rawak, fakta, tabiat atau matlamat anda. Di penghujungnya, sila pilih 25 orang untuk dilabel. Anda harus label orang yang sudah melabel anda. Sekiranya saya melabel anda, ia hanya kerana saya ingin mengenali anda dengan lebih lanjut. Kerjasama anda amatlah dihargai"

1 comment:

Hidayati said...

Sukenye n3 ni. Paling suke item no.., 2.4.6.8.13.17 dan 24

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...