klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Monday, January 10, 2011

miSz h0neyz 1st c0ntest

eh ape kess ni Abig & the gang duk t'tepek kat sini?
haahaa sj je, sb tiba2 teruja nak tunjuk gang2 keras cikLuna.

.
ni mesti sb nak mngejoinkan diri contest yang d anjur oleh Misz Honey.
jalan2 cuci mata & hati,
singgah jap kat umah teres Mamy,
dan terperdaya utk join sama.
kamu, nak join jugak?
ini link nya tau.


agak2 bpe harga tedy bear ni ek?
Abig tu beli murah je, around RM10 wlupon size nye hampir sama ngn cikLuna,
murah sb beli bundle aje,hikhikhik.
.
oh.nak teka RM89.90 la.
number mcm canthek aje.
hah.cuba korg perati agak besar jugak kan tedy bear Misz Honey ni.

2 comments:

misz h0neyz said...

saLam...
hYe!
thanks 4 j0ining my c0ntest...
g0od luck!!
;)

de' Elle Norizi said...

thank misz honey!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...