klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Friday, January 7, 2011

Mereka Kata,

Salam Ukhwah Salam Perkenalan buat semua..



terima kasih En.Ben,
kenapa terima kasih?
oh kerana segmen sebelum ni, agak bertambah jugak mngunjung ke sini.
.
terima kasih juga rakan2 blogger lain yang sudi singgah,
sudi baca,
sudi mngikuti cerita kami d sini.
.
mula nya Elle mnulis, bukan la utk d baca oleh semua,
ia sekadar satu luahan suka-sedih-gembira-duka,
dan dulunya blog ini Elle beri nama 'gerimisdhati'.
kenapa
gerimisdhati? sb iakan luahan hati Elle.
.
bl da kawen,
da ade suami,
da ade anak,
da ade kluarga,
mula lah rasa nama 'gerimisdhati' tak bpe sesuai,
suami pon tak suka nama tu,
maka sebelum ujung tahun,
Elle tukar nama & link blog Elle ksayangan Elle ni kepada 'stillovemylife'.
.
eh tbanyak cerita pl,
a
gak2 da 100 perkataan ke ek?
.
so sekian dlu dr Elle,
sampai jumpa lagi d entry akan datang.

.
Pada yang ingin mnambah kenalan d alamaya,
atau pada mereka yang suka kongsi cerita,

mari lah join sama.

6 comments:

Hanis MY said...

salam ziarah kembali terima kasih sudi singgah dan follow blog, dah follow balik, owh Luna sangatttt comel! geram tengok...like mother like daughter.. :)

de' Elle Norizi said...

ibu mnumpang populariti anak sebenarnye..si anak fotogenik, si ibu interframe sj..heehee thanks sudi follow.

Lulu caldina said...

rajin join segmen..
good luck...selamat maju jaya...ngee

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..jom singgah blog saya..

♥ AMOYELLA said...

Luna comel gila-gila *over exsaited bila tguk budak budak*

de' Elle Norizi said...

Salam semua,
Lulu, Rozuan Amoyelle: terima kasih sudi singgah..ada masa terluang Elle buat kunjungan balas yea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...