klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Tuesday, January 4, 2011

JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR

alahai terima kasih la banyak2 kat Amrafahan atas jemputan itu,
sungguh terharu okey walaupun belum punya kembar.
hukhukhuk.

okey akibat kemalasan mnaip serta tak ingin ade yg tertinggal taip maka ku copy paste aje dr blog beliau,
so baca 'aku' sbg 'Amrafahan' ye.



Tujuan aku buat ni, sebab nak kumpul ramai-ramai geng kembar dan mengeratkan silaturrahim sesama kita, kenal geng-geng kembar lain dan blogger-blogger lain...

Tarikh: 12 Feb 2011 (Sabtu)

Masa: 4 petang

Tempat: Taman Canselari, Presint Diplomatik Putrajaya

Penyertaan: Terbuka kepada semua (Sesiapa pun boleh! Tapi penyertaan geng kembar sekurang-kurangnya 10 geng/keluarga, sebab apa, kalau tak cukup korum, tak jadilah jom berkelah dengan geng kembar.. hehehe

Makanan/Minuman: Pot luck, errr... betul ke eja ni? kalau salah minta maaf yer... tau ke pot luck? ala yg share-share makan tu... alaa.... yang itu... hehehe.... Ni cadangan aku laa.. bawa cukup-cukup untuk diri sendiri dan keluarga jer, lepas tu nanti dah sampai tempat berkelah tukar-tukar laa.. rasa-rasa yang lain punya... boleh? Kalau ada cadangan lain boleh beritau yer..

Tarikh tutup penyertaan: 31 Jan 2011, Sila confirm sebelum atau pada tarikh ni..

Aktiviti:

  • Sessi Suai kenal
  • Makan makan
  • Ambil gambar kenangan
  • Sukaneka - kalau diberi kebenaran oleh pihak taman
Kalau ada cadangan lain boleh beritau juga ye!


Syarat-syarat nak join:

Mudah je...


  1. Mula-mula buat 1 entry pasal jom berkelah ni.. tajuk dia "JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR!!" cerita la apa yang patut... (untuk tujuan promosi / kalau tak de blog pun takpe!)
  2. Letak banner jom berkelah ni...
  3. Sila tag 2 orang rakan yang kau orang nak ajak... lebih pun takpe, kalau ada kembar lagi bagus... :) meriah sikit nanti
  4. Jadi follower? Lantak korang laa nak follow ke tak... hehehe.. tak paksa pun... janji ikhlas nak join
  5. Letak link entry kau orang kat komen post ni
  6. Sila hantar butiran lanjut seperti di bawah kat email aku: aseng1@gmail.com tajuk dia JOM BERKELAH DENGAN GENG KEMBAR!! senang untuk aku sort nanti :) (tujuan untuk rekod kehadiran)
  • Nama blog
  • URL Blog
  • Nama peserta yang join (Abah, mama, anak kembar / anak/ nama sendiri/ nama pasangan
  • Umur anak
  • No. telefon HP dan/atau rumah

okey so klu ade parents si kembar yang terbaca & nak join sama bole la hubungi Ayah Amrafanan ye.
eh,tak semesti kena ade anak kembar yang punya anak single ke, belum punya anak atau belum kawen pon bole join asalkan kuota tuk parent kembar achieve la kan.

3 comments:

Huszaini said...

Tq Luna! Pada rakan2 blogger meh ler join! Memeriahkan majlis!

Huszaini said...

Jangan lupa email butiran yer!:)

de' Elle Norizi said...

ok.insyAllah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...