klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Tuesday, January 18, 2011

Hadiah Misteri tuk cikLuna.

ingat lagi cikLuna join Contest 'My Girl Want this Skirt'.
dan cikLuna walu tak menang tetap dapat hadiah misteri.
hah, rajin sangat ibu & cikLuna cek peti pos tengahri tadik.
dan jumpa sampul surat kecik kat lam pos..

woooo sangat teruja tau bila tertera nama cikLuna kat sampul itu.
jeng..jeng..jeng..
ini lah hadiah misteri yang cikLuna dapat,
sangat suka okay!

terima kasih pada penganjur 'Hana Kirana'.

.
ops dengar2 Hana Kirana nak buat Lucky Draw pl..jom2 kita join lagi,
moga2 kali ni dapat pl 'Fashion Bag' tu!


kalu sudi, klik sini yea. terima kasih!

4 comments:

Hana Kirana said...

enjoy :)

de' Elle Norizi said...

terima kasih Hana.

Hidayati said...

mamy pon dah join fashion bag lucky draw by Hana Sakura.
By the way.., dorang kak Aniek berangkat pagi. Tak sempat nak sediakan. Nanti mamy bagi resepi mee tauhu dalam n3 mamy yang setrusnya.

de' Elle Norizi said...

ok Mamy!
thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...