klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, January 12, 2011

cikLuna menang hadiah misteri?

tadi baca entry kekawan kat 'Google Reader'.
then ter'Alert
result contest 'My Girls Want this Skirt' da kluar.
.

sedih mula nya, sbb tak menang.

tp ade pl nama cikLuna kat situ,

eh dapat hadiah misteri ke ni?

.
hish tak sabar nak tunggu esok, nak tanya penganjur,

cikLuna dapat hadiah misteri ke,

xsabar da ni nak send alamat..hikhikhkhik..

2 comments:

Hidayati said...

Wah tahniah! Tadi mamy dah tukar background blog mamy. Mulanye mamy pakai background yang sama ngan boda ni. Pas tu baru perasan, sama ngan bonda hahahhaha. Nasib baik jumpa yang sesuai...yang ader disco ball tu. Heheheh cute sangat. Thanks coz bagi mamy link nak cari background tu ye.

de' Elle Norizi said...

cikLuna kata thanks. yep da dpt reply dr penganjur, betul cikLuna menang hadiah misteri,terubat kekecewaan tak dapat skirt lawa tu..hikhikhhk

Disco ball?
bonda da terguna hri tu..
tp leceh lak nak tukar semula font kaler putih..
ok Mamy, rupanye taste mamy n Bonda hampir serupa la ni eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...