klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Tuesday, January 25, 2011

Pandang Pertama Bagipegi. Eh ape tuh?!

Entry ini terGam dsini selama sbulan. Sila tolak cursor anda ke bawah yea tuk lihat entry baru.terima kasih.


bsempena kgilaan GA dan tak pernah menang & pd 26January depan ulangtahun klahiran Elle serta follower yg da mcecah 100 dan ingin tambah lagi, maka Elle dengan persetujuan en.ayah ingin buat Giveaway atau mniru terjemahan dr Biqque sbg 'Bagipegi'.



Bagipegi ini bermula pd 25Disember2010, dan akan dtutup pd 25January2011.

syarat?
1. oh
SUNAT follow & link 2 blog ini (ingin mnambah rakan loh, yg follow ade le klebihan.)
2. WAJIB tepek gambar 2 orang dewasa dalam ape jua situasi & gambar 1 orang dewasa bserta seorang kanak2 (berumur kurang 5thn) dengan aksi yg sama. (lihat contoh kat banner erk).
-hubungan sesama dewasa mahupun kanak2 itu tidak di ambilkira.bole siapa shj walau tiada pertalian.

-sekiranya dewasa itu kedua2 sama jantina,gambar kedua juga harus sama jantina. (syarat dilonggar)
-
harus letak nama & umur kanak2 d bawah gambar ye.

3. tajuk entry kamu WAJIB letak
'Pandang Pertama Bagipegi'.

4. WAJIB gam skuat mungkin banner Bagipegi d entry & sidebar, serta link kan ke entry ini.

5. terbuka kepada semua yg punya blog & beralamat d Malaysia. SaudaraMara Elle turut dgalakkan join sama.

6. tinggalkan komen & pautan link hanya d entry ini shj.

7. hadiah? tentu sponsor dr Rombengan cikLuna dan 1 hadiah misteri.Tungguuuu yey!

8. tak wajib tag kawan2,tapi kalu nak tag jugak,Elle & cikLuna tak marah.

9. en.ayah akan pilih pemenang (ops mcm contest la pl ek).

#moga2 mendapat sambutan!


nama para peserta ada d sini.

24 comments:

Hidayati said...

Aih... best ni. Tapi kena carik dulu 2 gambar yang berbeza tapi situasi sama.

de' Elle Norizi said...

haaha...buat mamy...insyallah rezeki kanak2 yg mamy pilih itu..
pakai hp dady la amik gambar..

SyedMuzzamir said...

kena pegi carik gmbr skrg. hehe

de' Elle Norizi said...

cari..jangan tak cari Syed..takpe-takpe take ur time..ade msa sebulan lgi ni :)

Biqque said...

hehehehe bagipegi...

ok, ada satu lagi contest!

jom masuk contest i kat sini http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

Nana said...

try naseb hehe
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/wajib-pandang-pertama-bagipegi.html

teratai said...

salam,

wah menarik GA ni..

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/pandang-pertama-bagipegi.html

TQ

de' Elle Norizi said...

Nana: ok Elle da review tdi. jgn lupa edit semula.masukkan nama kanak2 tu ye.

CuteMum: thanks join,pon kena masukkan nama & umur kanak2 tu ye :)

Teratai: sudi2 la join yea :)

Nana said...

adeh..sorry lupe nama anak
ok dah edit
http://lunazahra.blogspot.com/2010/12/pandang-pertama-bagipegi-eh-ape-tuh.html

de' Elle Norizi said...

ok thanks Nana..

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Mr. Swift said...

Hye selamat berkenalan dan singgah sini!
Nanti jenguk Ide pula kalau free time. :)
Btw polo anda sebab entri last cambest je.

Macam Mana Nak Jadikan Blog Anda Aplikasi Telefon Dalam 2 Minit Percuma Anda Pasti Suka!

Hidayati said...

Salam bonda. Nak gitau.., mamy tag bonda dalam GA anjuran Kedai Baby.
Check this out:-
http://hidayatimohamed.blogspot.com/2010/12/kedai-babys-launching-giveaway.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join..

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/01/pandang-pertama-bagipegi.html

tq!

~dYaHaHa~ said...
This comment has been removed by the author.
'NuReeN' said...

SALAM
http://nureenasir.blogspot.com/2011/01/pandang-pertama-bagipegi.html
HOPE DITERIMA.. ;)

eB ezrin said...

sln, nak tanyer la bab yg nih

-sekiranya dewasa itu kedua2 sama jantina,gambar kedua juga harus sama jantina.

camno tuh?... tadi tgk kat blog kwn... photo satu pompuan& pompuan, yg ke2 pompuan ngan laki...
2-2 pn gambor father with baby & mummy with baby...

confius la :)

eB ezrin said...

slm, join gaks yer...

harap2 tepati syarat...
TQ >_<

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/pandang-pertama-bagipegi.html

de' Elle Norizi said...

eB ezrin: takpe Elle da longgarkan syarat, sbb ayah kata biasa nye yg suka berposing ni 'mommy'.. so akan terjadi gambar pertama 'mommy & daddy' dan gambar kedua 'mommy & baby'..
nt Elle review eB ezrinnye page k. thanks join

Lily Riani said...

ada contest, menang dapat ipod. try yek.

http://lilyrianitravelholic.blogspot.com/2011/01/best-give-away-ever-and-ever-ever.html

black paper said...

thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entries,i'm following ur blog ;)

cikpuanhady said...

salam..saya join..entri autopublish jam 11.56 malam nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/pandang-pertama-bagipegi.html

kalau link tak valid, gitau ek..thanks..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

[ibuLUNAZAHRA] said...

ok thanks join CikPuanHady.
Elle tak dapat comment entry, taktau button mana nak klik, so leave msg kat shoutbox je,
#brpa umur Zahra sekarang ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...