klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Friday, December 10, 2010

I Love Bagipegi - My biqque.blogspot.com Post Kesukaan!

Nak Bagipegi percuma? Senang je! Masuk je ni!


okey.da lama nak join contest yg Biqque buat. tp selalu tak ada Luck aje.
laptop rosak le..broadband tak bayar le..& mcm2 lagi le..
& hri ni, sambil2 temankan cikLuna yg admit kt KPMC Puchong ni, curi2 blogwalking & terjah ke sini. sebenarnye kenal Biqque scara maya bmula dr blog my old fren cikPuan Senget aD. Biqque antara yg tegar d sana.

Maka, kerana entry BiqClozet - 33cmX60cm Wall Sticker On Sale! kami bkenalan secara live.
& kenapa saya memilih entry/link ini sbagai 'post kesukaan'? kerna ia tentang jualan online sticker. yg smemangnya telah lama sy idamkan,.. & kerna 'post' ini juga kami bertandang ke rumah Biqque & suami.. mereka sungguh mesra alam okey..

ops, tentu maklum..saya adalah pengikut tegar blog Biqque dr belum bkenalan scara live lgi. pengalaman nya bercuti/mlancong ke negara orang,menjadi satu 'kecemburuan' okey. :) & juga sbg info tau.

& ini info harus korang tau,

PEGI BAGITAU SEMUA ORANG!
Bagipegi (Giveaway) bermula dari SEKARANG
dan tamat pada 19hb Dis 2010 jam 12.00 tengah malam.
Keputusan
akan diumumkan pada 20hb Dis 2010 jam 9.00 pagi.

Post terpilih akan menerima hadiah misteri.

so tunggu ape lagi, trus klik link contest & join sama.
mungkin tuah kali ini bpihak pada kamu.

3 comments:

Biqque said...

yeay! tx! ok, masuk list! :D

yg lain, ape lagi? jom join!

de' Elle said...

thanks jugak Biqque.
teruja sangat ni.

elleyayah . said...

gudlak .i pn join gak .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...