klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Wednesday, December 22, 2010

contest si cilik dan stroller

wow jom join Elle buat contest ni,
kali ni contest si cilik dan stroller anjuran kuntumz.
.
so, gambar yg Elle pertaruhkan tuk contest kali ni,

Nama Baby: Luna Fatmazahra binti Ajip Munzir
time gambar ni d ambil, umur Luna genap 1tahun 1minggu, masih dalam mood birthday lagi.
tuh yg ceria aje tuh.

ni banner contest yea :').
contest ni mudah aje,
  1. Mesti menjadi follower kuntumz tau
  2. Tajuk entry anda mestilah -contest si cilik dan stroller
  3. Letak banner di entry dan side bar anda dan jgn lupa linkkan ke blog kuntumz
  4. Post entry gambar si cilik dan stroller nya...tak kisah lah mcm mana pun, jnji dlm gambar tu ada si cilik anda dan stroller...
bila semua da DONE, bole buat syarat yg akhir,

5. Last but not least tinggalkan komen dan link anda2 sekalian di entry ini SAHAJA...

okey jom join, tarikh tutup contest ni pd, 11 January 2011.

3 comments:

Hidayati said...

Wah bestnye...., tapi anak2 sume dah besar2. Rasanya tak layak nak ikut contest ni. Tapi sape2 yang inku contest ni.... good luck to u all.

kuntumz said...

salam..mekasih join kontest..
good luck key

de' Elle Norizi said...

terima kasih kuntumz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...