klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG

On2 aje laptop & connect mlalui P1 yg bru register tadik. tpandang pencarian 500 Blog oleh Ben Ashaari. Rasanye ni kli kdua join BA punya program. sungguh excited okey,lebih2 lagi baru aje bhijrah broadband.

.

Pencarian 500 blog anjuran Ben Ashaari telah bermula tepat jam 2 petang pada 26/12/2010 sehingga 2 petang 27/12/2010 ...


tepek banner dlu.

http://1.bp.blogspot.com/_H4xGJvyhkB4/TRbchUZL0GI/AAAAAAAAG6o/xkhXNhb0kZs/s1600/banner-ben-3%255B5%255D.jpg

Siapa Elle & Kenapa Elle jadik blogger?
oh.tuk kali kedua mjawab soalan BA, Elle adalah seorang ibu pada seorang baby bernama cikLuna (panggilan manja d alam maya), juga seorang isteri kepada seorang yang dgelar Ajibun d awal penulisan Elle.
.
& Elle jadik blogger mulanya sekadar ingin mnulis kisah hidup Elle..berkongsi secara alam maya.pernah malu & d aibkan kerana sebuah buku yg dgelar diary, Elle btukar arah mnulis diary secara online. kerna diary yg pernah ttulis bukan lagi rahsia, maka Elle nekad utk mnulis secara terbuka. cerita d blog bkisar tentang suka, suka, gembira, sedih, takjub, teruja serta apa saja yg berlaku seharian. & setelah menjadi ib, blog ini menjadi medan utk mluah & mrungkai psoalan2 lazim sang ibu. menulis & tidak mengharapkan sepenuhnya d baca. terasa rendah diri utk mpromosikan blog milik Elle dahulu. & kini, ingin pula.

Alamak terlebih cerita pula. Pd kawan2 blogger yang lain, ayuh sama2 join 500 Blog anjuran BA ini. Segera ya ! Hanya 500 yang terdahulu akan disenaraikan ...

13 comments:

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

micky eyqa said...

keep blogging ye ^_^

salam perkenalan d cik eyqa

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

follow ur blog :)

de' Elle Norizi said...

mimiey: salam kenal juga. nt free2 sy datang ke uma awak ye.

eyqa: salam kenal..

Laili: salam, awak pon good luck ye. insyAllah nt sy join.

Syira: ya sama2 kita ya..besh sgt kan.

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

de' Elle Norizi said...

Salam jugak Papa..
terima kasih sudi singgah.

kidin said...

salam singgah

nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..

mamat dh ada blog baru..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
jangan lupa follow aw..

ibuLuna @ de'Elle. said...

Matika: Salam perkenalan mamat.

ibuLuna @ de'Elle. said...

Kidin: ok,da follow da..terima kasih sudi singgah sini yea.

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

blog apisv2

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...