klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Tuesday, November 23, 2010

kids & baby photo contest

kali ni Elle join contest anjuran Cik Saffiyah. blog dia Elle bru masuk pertama kali. rajin blogwalking tentu dapat kawan maya baru kan. Contest kali mudah aje, harus upload gambar kanak2..tak kira gambar sapa..asalkan 'kids & baby'..kawan2 nak tau, hadiah tuk contest ni sangat2 la menarik hati, "earring dari lazo diamond jewellery.white gold".hah tentu kecur airliur ngan hadiahnya kan. so Elle ptaruhkan gambar cikLuna kita. time gambar ni d amik,kitarang kat taman permainan. temankan cikLuna belajar btatih.so tak sempat balik umah,tertidur cikLuna kepenatan.syok kan jadik kanak2,ble tidur kat mana saje.takde sape nak marah,orang puji sebab sangat cute adalah.

ops, kang tlupa pulak nak tag kawan2 tuk join sama contest terBaek ni.
1. UmyAlif
2. Biqque
3. Ica
4. Jiey_Mien
5. Dieya
6. MummyAwwalHariz
7. Mrs. Simplicity
8. Annareena Lolie

harus buat cepat ye. tarikh tutup contest ni 15hb Disember 2010!

**ade berita baik, utk jejaka2 kat luar sana yg ingin join & takmo/or taktau nak bg sape hadiah earing tuh..cik Saffiyah tawarkan baju t shirt HATE HERO! so pelagi jom join!

2 comments:

ibu_Arifa said...

hihihi...sampai mcm tu sekali dia keletihan yer... asal boleh jer nak zzZZzzz..

de' Elle said...

ha-ah tu la pasal..langkahnye bru je 5..tu pon sb mngejar en.ayah..klu idak jgn harap le nak belajar tatih..nak bdukung ngn ibu aje lah..tp penatnye,ya Robbi,klu tunggu mau 2jam kmi dok mngadap cikLuna yg tidur..sampai rumah sambung masuk buai pulak..nge~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...