klik-klik! Agar ku Jadik berUang seperti kamu!

ceritera luna, luna &ayahu


WE LOVE. WE CARE. WE RESPECT EACH OTHER

belum daftar heartbeat.my?taktau bagaimana?
ini ada
toturialnye.

Monday, August 2, 2010

moment with newborn baby contest

oh ade GiveAway lgi.
isk isk isk, kemaruk hadiah kmi makin menjadi2 la pl..
oh bsempena ulangtahun Luna yg ke9bln ni elok sgt la kita mngenang smula klahirannye yea.

moment with newborn baby contest


oh GiveAway ni dr Mrs.Simplicity,
beliau sangat mminati pakaian brand Poney tau,
& bbesar hti nk hadiahkn,
grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30
pd pemenang2 GiveAway ini.


oh sudah tau hadiahnya..so kita ke syarat2 la pl yea..
(Elle CopyPaste aje yea..cikLuna ni tdk mbenarkn taip panjang2 la pl!)
  1. jadikan tajuk diatas sebagai tajuk entry anda
  2. jadi follower http://nayville.blogspot.com
  3. letak banner diatas, disidebar dan entry anda beserta link contest
  4. letak link http://nayville.blogspot.com di bloglist anda
  5. hanya sekeping gambar untuk seorang newborn baby. jika punya lebih dari seorang anak, anda dibenarkan menghantar gambar anak seterusnya dalam entry yang sama.
  6. jika bukan anak anda, anda juga dibenarkan untuk menghantar penyertaan.
  7. gambar 'newborn baby' mesti lah berusia kurang dari seminggu.
  8. masukkan nama bayi, tarikh lahir, berat semasa dilahirkan, berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil, nama ibu dan email anda. ceritakan detik ketika gambar itu diambil.
  9. tinggalkan link penyertaan anda pada komen entry ini.
  10. kualiti gambar tidak diambil kira sebalik nya 'moment' pada gambar yang akan dinilai.
  11. pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik dikalangan jurugambar.
  12. sebanyak 3 pemenang akan dipilih. hadiah saguhati akan ditentukan bergantung kepada jumlah penyertaan.
  13. tarikh tutup penyertaan adalah pada tepat jam 12 tgh malam 31 Ogos 2010

"oh marilah kita mengimbai kembali saat-saat mereka ketika bayi"

Nama ANAK: LUNA FATMAZAHRA BINTIAJIP MUNZIR
tarikh lahir: 2 November 2010
berat masa lahir:2.65kg
umur ketika gambar di ambil: lebihkurang 10jam selepas dlahirkan
nama IBU: NOOR FATMAWATI NORIZI
email: aelandmunzir.norizi@yahoo.com
cerita dsebalik gambar:
saat pertama kali mnatap wajah anak yang dlahirkan.
sungguh terharu, anak yg dnanti, berjuang melawan kuman d otaknya.
Semoga Panjang Umur Anakku Sayang.

5 comments:

alyyani said...

salam mama luna. alya dah review entry luna. thanks for join the contest ya. akan update time to time about the contest ye. thanks again! :)

mekchu said...

good luck :)

de' Elle said...

ok thanks!

ibu_Arifa said...

wah, nak join jugak lah. mcm best jer contest ni.

de' Elle said...

hah..join2..kita kenang time Dalila newborn..uha,besss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...